چرا دندان ها در ارتودنسی لق میشوند؟

ساخت وبلاگ

دلیل لق شدن دندان ها در ارتودنسی

هماطور که در مطالب پیشین برای شما گفتیم یکی از مهمترین مشکلاتی که برای بیماران ارتودنسی رخ میدهد را میتوان لق شدن دندان ها دانست ما در این مطلب شما خواهیم گفت که دلیل بروز این مشکل چیست؟پس ادامه این مطلب را از دست ندهید اگر شما هم از مشکل لق شدن دندان ها در ارتودنسی بیم دارید.
حرکت دندان از کجی به راستی با اعمال فشار توسط دستگاه ارتودنسی برای اصلاح فرم و موقعیت دندان صورت می گیرد. این فشار به تاج، ریشه، لیگامان پریودنتال و استخوان اطراف دندان نیرو منتقل می کند. این فشار آهسته و مداوم می باشد و در حرکت دندان به سوی هدف از قبل پیش بینی شده موثر است.در جهت دندان در حال حرکت ، غشاء پریودنتال ( لثه ) فشرده قرار دارد.سطح استخوان از تماس با این غشاء شروع به جذب دوباره می کند.
علت فعال شدن سلول های استخوانی به نام استئوکلاست ( استخوان از بین برنده سلول ) می باشد. در مکان هایی از سلول دندان استخوانی به نام استئوبلاست ( سلولهای ساختمان استخوان ) شروع به بازسازی استخوان کرده است.

لق شدن دندان های پرازدحام 


درمان ارتودنسی در افرادی که دندان های آنها بسیار شلوغ و نامنظم در حفره ی دهانی قرار دارند نیازمند طول درمان بیشتری است.در طول این دوره ی درمان ، بیمار ممکن است نسبت به سایرین بیشتر احساس سستی و لق بودن دندان را داشته باشد.نیرو هایی ارتودنسی که قادرند دندان ها را به حرکت در آورند در هر ماه می توانند در نهایت یک میلی متر دندان ها را به ناحیه هدف نزدیک کنند.البته سرعت این حرکت در افراد مختلف متفاوت می باشد و فاکتور هایی از قبیل سن بیمار و جنسیت بیمار در طول درمان و سرعت حرکت دندان ها موثر می باشند.بنابراین با توجه به عوامل یاد شده سرعت مناسب و غیر مخرب را برای حرکت دندان ها حداکثر یک میلی متر در ماه می توان پیش بینی کرد.حرکت با سرعت یاد شده در دندان های شلوغ زمان بیشتری را به خود اختصاص می دهد و بیمار ممکن است مدت بیشتری احساس شلی و سستی دندان داشته باشد.

لق شدن دندان

ارتودنسی 

متخصص ارتودنسی

نامظمی دندان ها در ارتودنسی...
ما را در سایت نامظمی دندان ها در ارتودنسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : orthodontic1 بازدید : 141 تاريخ : يکشنبه 1 دی 1398 ساعت: 8:38